De uitgaven die Auk Boom Producties verzorgd, zijn te bestellen via vanzee@aukboom.nl of via 06-53832704
Van Zee

96 pagina's met meer dan 100 reproducties van nieuwe schilderijen en tekeningen van maritiem kunstenaar Fred Boom. Veel scheepsportretten zijn voorzien van een korte beschrijving en diverse werkschetjes. De portretten beslaan voornamelijk de naoorlogse periode en betreffen zowel zee- als binnenvaart. Uitverkocht.

Varen

Marine en Koopvaardij in de Tweede Wereldoorlog

Ter gelegenheid van een expositie in het Marinemuseum te Den Helder werd dit boekwerkje door Fred Boom samengesteld. U vindt hierin alle destijds ge-exposeerde schilderijen aangevuld met teksten en schetsjes hoe en waarom de kunstenaar tot het betreffende werk kwam.

EUR 15,00

Kijk op Zee

In dit derde boek met reproducties van schilderijen van Fred Boom neemt hij u weer mee langs een keur van schepen uit de rijke maritieme geschiedenis van ons land. Naast de zeevaart, de grote liefde van de kunstenaar, is er in dit boek ook veel aandacht voor de vooral zeilende binnenvaart en visserij. De uitvoering is gelijk aan de twee vorige boeken, waarmee 'de serie over de zee' compleet is

EUR 29,90

Schoolschepen

De geschiedenis van onze schoolschepen. 218 pagina's met meer dan 200 foto's. Opleidingsschip of simulator? U leest erover in dit boek.

EUR 25,--

Jagersfontein 3

208 pagina's met vele foto's en documenten gedeeltelijk in kleur. Als losse bijlage het dekkenplan van de Jagersfontein op formaat 60x48 cm.

EUR 26,--

Van machinist tot scheepswerktuigkundige

De geschiedenis van de Amsterdamse machinistenschool in 256 pagina's met zeer veel foto's uit die 111 jaar schoolgeschiedenis, inclusief leerlingenlijsten vanaf 1895. Nog enkele stuks beschikbaar.

EUR 25,00

Terug naar basispagina